O mașină de poliție și o ambulanță au fost implicate în accidente, în Constanța – 5 răniți în urma coliziunilor

Două accidente au avut loc în Constanța. Într-unul dintre accidente a fost implicată o autospecială a poliției, iar în alt accident a fost implicată o mașină de ambulanță.

Trei persoane au fost rănite după ce o ambulanţă care transporta un pacient la spitalul din municipiul Medgidia s-a răsturnat, în noaptea de luni spre marţi, pe DJ 381, la ieşirea din localitatea Valea Dacilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dr. Claudia Tatarici, în urma producerii accidentului rutier, pacientul, asistentul şi ambulanţierul au fost transportaţi cu alte autospeciale ale SAJ la spitalul din Medgidia, victimele fiind stabile din punct de vedere medical.

Ambulanţa s-a răsturnat după ce şoferul ar fi încercat, conform reprezentantei SAJ, să evite un animal aflat pe carosabil.

Două persoane au fost rănite în urma unui alt accident rutier petrecut în noaptea de luni spre marţi, în municipiul Constanţa, în care au fost implicate o autospecială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean aflată în misiune şi un autoturism.Potrivit IPJ Constanţa, victimele, una dintre ele un poliţist, au suferit vătămări corporale uşoare.”În jurul orei 00,00, am fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Soveja din municipiul Constanţa. Din primele informaţii, impactul s-a produs între o autospecială de poliţie, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şi un autoturism, care se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu, către Alexandru Lăpuşneanu. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a poliţistului din dreapta, precum şi a unui pasager din autoturism”, a informat IPJ.La locul producerii accidentului rutier s-au deplasat două echipaje SMURD.”La faţa locului au fost alocate două echipaje de prim ajutor, un SMURD B din cadrul Detaşamentului Palas şi un SMURD B de la Detaşamentului Fripis. Sosiţi la faţa locului colegii au găsit două victime care au fost evaluate medical şi, ulterior, au fost transportate la spital cu traumatisme craniene, conştiente, cooperante”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”.