OPINIE | Anomalia Prodan – Hermannstadt

Două înfrângeri de când a început domnia Prodan Reghecampf la Sibiu. Deocamdată, singurul lucru pe care l-a reușit A.P.R. a fost să-și valideze ideea fixă că femeile pot să fie șefe într-o ‘lume a bărbaților’. Sigur că pot!

Până să fie demis, Vasile Miriuță a reușit un egal la Sepsi Sfântu Gheorghe, cea mai în formă echipă din play-out de când s-a reluat campionatul.

Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani), agent FIFA, e acționar la Hermannstadt. Fost președinte la CS Buftea, FC Snagov, Gloria Bistrița, Concordia Chiajna și U Cluj, doamna s-a gândit să dea o mână de ajutor fotbalului românesc și să revoluționeze fenomenul. La FRF sau LPF mai așteaptă un mandat, deși a spus că oricând ar putea câștiga.

Bun, deci suntem în Liga 1, elita fotbalului românesc. Și avem un agent FIFA care practic preia un club, pentru a-l conduce în acte prin interpuși – domnișoara Rebecca Prodan (21 de ani), model internațional. Sigur, nimic obișnuit pentru România, unde un premier poate fi dirijat din alte birouri și cabinete.

Mai mult, ce face doamna Anamaria Prodan Reghecampf… numește un antrenor spaniol în vârstă de 35 de ani, Ruben Albes. Domnul care seamănă cu J Balvin sau cu Fonsi – artiști de renume internațional, în vogă ? – a pregătit niște ‘stele fără nume’ precum Eldense, Novelda, UCAM Murcia, dar niște ‘vitamine’ iberice precum Real Valladolid B și Celta Vigo B.

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.