Polițist rănit în timpul unei intervenții, în Satu Mare! Alte două persoane au ajuns la spital

În cursul acestei seri, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că într-un cartier din localitatea Petea, ar exista o neînțelegere, între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști de ordine publică și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum și jandarmi, pentru a aplana conflictul.

„Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil și față de polițiști, rănindu-l pe unul dintre aceștia. Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc.

Polițistul rănit  și doi cetățeni implicati în conflict au fost transportați la spital, pentru a li se efectua investigații medicale”, a transmis Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Opt persoanele implicate în altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliției. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, polițiștii efectuează verificări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice.