Ponta, în relație „foarte rea” cu Orban: Daciana Sârbu, motivul neînțelegerii

Liderul Pro România a declarat, marți seară, că are o relație personală „foartea rea” cu premierul desemnat, Ludovic Orban. Victor Ponta a dezvăluit că motivul acestei relații este o plângere depusă la ANI, în 2014, de Ludovic Orban, pe atunci vicepreședinte PNL, împotriva sa și a soției sale, Daciana Sârbu.

„Relația personală cu Ludovic Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu țin de politică. E ceva vechi… Eu am considerat că politica se face între politicieni. Domnul Orban a depus o plângere penală soției mele, aiurea, cum face el lucrurile de 30 de ani”,  a precizat Victor Ponta la Digi 24.

Mai mult, Victor Ponta l-a catalogat pe Ludovic Orban, un politician care face lucrurile vechi, într-un mod „urât, murdar”.

„Vedeți, toată lumea spune că e nevoie de oameni noi în politică. Orban cred ca e cel mai vechi în politică. E mai vechi decât Băsescu și face lucrurile vechi, așa… urât, murdar”, a continuat liderul Pro România.

În 2014, Ludovic Orban a depus o plângere la ANI, împotriva lui Victor Ponta și împotriva soției acestuia, Daciana Sârbu, pe motiv că cei doi nu ar fi declarat şapte case pe care le-ar deţine.