Primele rezultate pentru femeia din Timiș, internată cu suspiciune de coronavirus

 

Femeia internată, joi seara, la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara cu suspiciune de coronavirus are gripă sezonieră, dar se aşteaptă şi rezultatele pentru COVID 19, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Virgl Musta, potrivit Agerpres.

„Femeia de 50 de ani, internată ieri (joi n.r.) în Departamentul de infecţioase COVID 19, este cu testul de gripă pozitiv. S-au recoltat probe şi pentru coronavirus, dar puţin probabil să fie şi acela pozitiv”, a afirmat Virgil Musta.

Suspiciune de coronavirus la Timiș: O femeie care a revenit în ţară din regiunea italiană Bergamo a fost internată cu febră

Femeia a revenit în ţară din regiunea italiană Bergamo, în urmă cu circa zece zile, şi s-a autoizolat la domiciliu în această perioadă, fiind sub monitorizarea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş. 

Întrucât joi a prezentat febră, ea a anunţat DSP, care a apelat ambulanţa, femeia fiind preluată şi transportată în salonul special amenajat la Spitalul „Victor Babeş”.