Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu decodifică MESAJUL atentatului de la Arad: Dacă te bagi peste afacerile altora, plătești cu viața!

„Doamna care a fost audaită (amanta omului de afaceri – n.r.)  e un pion important care era în prejma victimei și știe și ceva în plus. A fost atenționat de 2 ori și nu înțeles: odată când i-a dat foc la casă și odată când i s-au furat bani din seif. Se pare că el a dat niște informații. În lumea lor (a traficanților de țigări – n.r ) așa ceva nu se iartă. Aici nu te joci. Sunt foarte mulți bani în joc. A deranjat pe cineva și s-a comndat un mercenar, care poate să fie din spațiul ex-sovietic sau din Serbia. (…) Câteva secunde le-a trebuit să pună bomba sub scaun. Oamenii aceștia și-au făcut lecțiile, l-au urmărit, l-au filat”, a afirmat psihologul criminalist. 

Potrivit acestuia, mesajul celor care au ordonat crima de la Arad ar putea fi următorul: „Dacă te bagi peste afacerile altora, plătești cu viața”. „Beneficiarul transportului de țigări a zis „Gata!”. A călcat pe bec (Ioan Crișan – n.r.) ;i a trebuit să plătească cu viața”, a mai spus Liviu Chesnoiu, colonel de poliție în retragere și, totodată, expert poligraf.