Raluca Turcan: „A doua majorare a alocaţiilor poate fi tranşată în Parlament”

„A doua majorare a alocaţiilor poate fi tranşată în Parlament. Eu sper că în Parlament coaliţia de guvernare va funcţiona şi nu vom avea partide din coaliţie care să voteze cot la cot cu PSD pe măsuri populiste. Dacă acest Guvern şi-a asumat o anumită politică bugetară cu indicatori foarte clari eu cred că este datoria Parlamentului să susţină politica Guvernului”, a precizat Turcan.

Persoanele care vor să facă punte către 1 iunie îşi pot lua o zi liberă, aceasta este varianta cea mai bună, o zi din concediu, a declarat sâmbătă, la Constanţa, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Ziua copilului, 1 iunie, zi liberă pentru elevi, profesori şi părinţi, cade într-o marţi.

„Discuţia este mai un pic mai delicată. Multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte îşi pot lua o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte. Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere. Să acceseze serviciile turistice. Varianta cea mai bună este de a-ţi lua o zi de concediu. Aceasta este punctul meu de vedere”, a subliniat Raluca Turcan, care a participat la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare într-un autobuz etajat în Portul Tomis.