REZULTATE cercetare Insomar – Care este principalul motiv de îngrijorare pentru români. Cine este vinovat pentru problemele din Sănătate

Potrivit cercetării, 42% dintre românii care au răspuns sondajului realitatea.net au indicat sănătatea ca fiind cel mai mare motiv de îngrijorare. În top urmează educația copiilor și nivelul veniturilor familiale, cu câte 11 procente, ambele în strânsă legătură cu situația pandemică din țara noastră, dar și siguranța locului de muncă și scumpirile anunțate, fiecare cu câte 10%. 

Interesant este faptul că pe ultimul loc se află ratele la bancă, numai 2% dintre cei chestionați indicându-le ca motiv de îngrijorare. 

Sursa: realitatea.net

Pe site-ul realitateadinpsd.net, datele aceluiași sondaj arată că pe primul loc este educația copiilor, cu 18%, urmată de scumpirile anunțate, 17%, și poluarea, cu 16%. Pe ultimul loc se află siguranța locului de muncă, doar 7 procente dintre români semnalând-o ca motiv de îngrijorare. 

Sursa: realitateadinpsd.net

Pe site-ul realitateadinpnl.net, sănătatea ocupă prima poziție în topul îngrijorărilor românilor, cu 20%. Este urmată de ratele la bancă și nivelul veniturilor familiale, fiecare cu câte 17%. Siguranța locului de muncă apare pe ultima poziție, doar 6% dintre români declarându-se îngrijorați de aceasta. 

Sursa: realitateadinpnl.net

Pe site-ul realitateadinusr.net, rezultatele arată astfel: în topul îngrijorărilor se află poluarea și educația copiilor, fiecare cu câte 17 procente, ratele la bancă și siguranța locului de muncă – 16 procente fiecare. Cea mai mică grijă ține de sănătate, cu 8%. 

Sursa: realitateadinusr.net

Potrivit aceluiași sondaj, la întrebarea „Cine considerați că este vinovat pentru problemele existente acum în sistemul de sănătate?”, românii i-au indicat în principal pe directorii de spitale, dar și pe miniștrii Sănătății, Nelu Tătaru și Vlad Voiculescu. Pe ultimul loc este personalul medical. 

Sursa: realitatea.net

Sursa: realitateadinpsd.net

Sursa: realitateadinpnl.net

Sursa: realitateadinusr.net

Sursa: realitateadebucuresti.net

Consultați, în DOCUMENTUL ATAȘAT, întreaga situație la nivel local: