Se anunță vremuri grele pentru Monica Anisie la șefia PNL sector 2

Prezența Monicăi Anisie între cei peste 30 de lideri PNL care au fost alături de premierul Florin Cîțu, la anunțul privind candidatura la șefia PNL, a fost pentru mulți o surpriză, în condițiile în care Ludovic Orban a fost cel care  i-a sprijinit ascensiunea în partid și obținerea portofoliului de la Educație.

Pe de altă parte, în ultimele zile tot mai mulți liberali par a se regrupa în tabăra lui Ludovic Orban, sub sloganul #teamOrban. Este vorba atât de lideri din București și din provincie, cât și din organizațiile de tineret. 

Printre oamenii care și-au declarat fățiș sprijinul pentru președintele PNL, îi găsim pe Virgil Guran, Ionel Dancă și fostul ministru al Dezvolării, actual deputat în Parlamentul României, Ion Ștefan, dar și pe viceprimarul sectorului 2, Adrian Costache.

Totodată, Victoria Friedmansky, preșdintele TNL Sector 4 București și-a declarat și ea sprijinul deschis pentru președintele PNL. Alt lider important din teritoriu este  Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș. Acesta, la fel ca ceilalți și-a declarat deschis sprijinul pentru Orban, potrivit PS News.