Simona Halep și-a anunțat retragerea de la Ronald Garros: „Gândul că nu pot fi la Paris mă umple de tristețe”

După ce s-a retras de la un nou turneu în acest în acest an, Simona Halep a ţinut să transmită şi un mesaj prin intermediul social-media. Acesta spue că renunţă la competiţia de la Paris, deoarece accidentarea la gambă necesită o recuperare mai îndelungată.

,,Cu mare dezamăgire îmi anunţ retragerea de la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros. Din păcate, ruptura de la gamba stângă are nevoie de mai mult timp de recuperare, iar calendarul este foarte aglomerat.

Retragerea de la un turneu de Grand Slam este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele de sportiv, dar este decizia corectă şi singura pe care o puteam lua în acest moment. Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe, dar mă voi concentra pe recuperare, voi încerca să rămân pozitivă şi să revin pe teren în momentul în care voi fi în siguranţă.”, a postat Simona Halep pe Twitter.

Acum, după ce a renunţat şi la acest turneu, Simona încearcă să se recupere până la următorul turneu de Grand Slam, Wimbledon, programat în perioada 28 iunie – 11 iulie, scrie realitateasportiva.net.

De altfel, Simona Halep vrea să fie aptă şi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din perioada 24 iulie – 1 august, acolo unde ţinteşte o medalie de aur.