Sorina Pintea, scoasă din arest. Fostul ministru, în lacrimi la spital

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea a fost scoasă, marți, din arest. Potrivit unor surse Realitatea PLUS, a fost adusă la policlinica MAI, pentru a i se face un control neurologic, așa cum prevede procedura pentru persoanele aflate în arest preventiv. După o oră și jumătate, Sorina Pintea a părăsit în lacrimi spitalul.

Surse medicale spun că Pintea se simte foartă rău, are amețeli, amorțeli în mâini și picioare, dar și stări de greață. De mai multe zile, fostul ministru al Sănătății nu a putut să mănânce.

Sorina Pintea a fost consultată și luni de un medic la Spitalul „Sfânta Maria”, din Capitală, însă nu a rămas internată. Aceasta a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv.

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Urmează ca vineri instanța să vină noi decizii asupra situației în care se află fostul ministru.

Sorina Pintea, ARESTATĂ preventiv. Acuzații grave pe numele fostului ministru al Sănătății