Surpriză în politică – Un cunoscut cântăreț de muzică populară candidează. Ce partid a ales

Comitetul Director Județean (CDJ) al Partidului Naţional Liberal (PNL Sălaj) a validat candidatura lui Dinu Iancu Sălăjanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, scrie realitateadesalaj.net.

 „Sunt convins că astăzi, alături de colegii mei, am luat cea mai bună decizie prin susținerea lui Dinu Iancu Sălăjanu – un artist arhicunoscut și îndrăgit, dar și un bun manager, precum și un coleg care a rămas loial partidului nostru, indiferent de circumstanțe. Împreună cu aliații noștri politici din USR – PLUS și cu sprijinul sălăjenilor sunt convins că avem prima șansă la alegerile locale”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.
Dinu Iancu Sălăjanu le-a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată, precizând, totodată, că în următoarea perioadă va construi o echipă și un program politico-administrativ coerent și realist. „Am experiența competițiilor electorale și sunt și un om care știe să lucreze în echipă. Îi aștept alături de mine pe toți cei care își doresc să pună umărul pentru dezvoltarea Sălajului”, a arătat Dinu Iancu Sălăjanu.