Un câine pierdut și-a așteptat stăpânii să se întoarcă, în același loc, 4 ani. La regăsire, a șocat!

Mai multe fotografii cu un câine slăbit, care stătea pe marginea unui drum din districtul Mueang, Thailanda, și care părea să fie abandonat, au fost postate pe internet de un localnic, Anuchit Uncharoen.

Tânărul a povestit că, zile la rând, a văzut cum o femeie vine să-l hrănească. Impresionat, acesta a început să se intereseze în stânga și în dreapta de soarta animalului pe care localnicii îl numiseră Leo. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că bietul cățel nu părăsise acel loc timp de 4 ani de zile!

Când s-a apropiat de el, tânărul și-a dat seama că acesta suferea de o afecțiune a pielii. În plus, era extrem de slab.

Se pare că femeia care-l hrănea, Saowalak Pinnuchawet, încercase să-l ia acasă. După câteva zile, însă, cățelul a fugit și s-a întors în același loc. În loc să-l forțeze să stea în curtea ei, aceasta a decis să vină să-i aducă apă și mâncare zilnic, în locul ales de acesta.

Impresionat, Anuchit i-a făcut cunoscută povestea pe o rețea de socializare unde, spre uimirea tuturor, s-a viralizat. După doar câteva zile, a fost contactat de o familie care i-a scris că bietul câine semăna izbitor de mult cu cel pe care-l pierduseră ei, cu patru ani în urmă, BonBon.

Se pare că Noi, stăpânul său, îl luase într-o excursie cu familia. La un moment dat, aceștia au oprit la o benzinărie. După ce au alimentat, și-au continuat drumul. Nicio clipă nu s-au gândit că BonBon a ieșit din mașină, într-o clipă de neatenție, și a rămas acolo. Când au observat dispariția cățelului, era prea târziu! Erau mult prea departe și, dintr-un motiv rămas încă necunoscut, nu s-au mai întors din drum.

Acum, însă, Noi a vrut să-l ia înapoi, numai că bietul animal s-a atașat, se pare, atât de mult de zonă, încât refuză să mai plece. În prezent, câinele este în grija tinerei Saowalak Pinnuchawet, dar stă tot pe stradă. Din fericire, au reușit să-l ducă la un cabinet veterinar pentru a-l trata, iar Noi, fostul său stăpân, a promis că-i va ajuta pe localnici cu bani, ori de câte ori va fi nevoie, pentru îngrijirea câinelui.