Un polițist de la Deveselu, prins în flagrant delict în timp ce primea bani de la o femeie pentru a nu publica imagini compromiţătoare

Un agent de poliţie a fost prins în flagrant, în ziua de 10 martie, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie din Deveselu pentru a nu publica imagini compromiţătoare pentru aceasta pe o reţea de socializare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Cauza, în care se fac cercetări pentru şantaj, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. Agentul de poliţie i-ar fi pretins femeii suma de 5.000 de euro.

„Astăzi, 10 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au organizat un flagrant delict, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ‘şantaj’. În urma activităţii, poliţiştii au identificat un bărbat, agent de poliţie la un post de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie, de 52 de ani, din comuna Deveselu. Bărbatul este bănuit că ar fi pretins acestei femei suma de 5.000 de euro, pentru a nu face publice, pe o reţea de socializare, înregistrări compromiţătoare pentru aceasta”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţistul, în vârstă de 45 de ani, lucrează la Postul de poliţie Deveselu. El a fost încadrat în 2006 la Poliţia de Frontieră şi după mai mulţi ani a fost angajat în cadrul IPJ Olt, la postul din Deveselu.