Urările politicienilor de 1 Martie

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu le-a urat doamnelor să aibă „o primăvară minunată, plină de dragoste și împliniri!”

Despre iubire a fost vorba şi în postarea lui Eugen Teodorovici. Fostul ministru al Finanţelor le-a îndemnat pe femei să se bucure de „iubirea și prețuirea celor dragi!”.

Florin Cîţu, cel care i-a luat locul lui Eugen Teodorovici şi se pregăteşte să se aşeze pe scaunul lui Ludovic Orban a stat departe de Facebook pe 1 martie. Nicio postare nu a fost dedicată femeilor, la început de primăvară.
Nici premierul interimar, Ludovic Orban, nu s-a grăbit marcheze Ziua Mărţișorului. Niciun gând nu a fost transmis de premierul în funcţie în prag de primăvară.

Au fost însă miniştri care au spălat ruşinea Cabinetului PNL.

Desemnat pentru a treia oară la şefia Ministerului Sportului, Ionuț Stroe le-a urat doamnelor să aibă o primăvară cu „soare şi veselie”.

„Suflet cald şi cât mai multe fapte bune pentru mediu”, acesta a fost gândul ministrului Mediului, Costel Alexe, de Ziua Mărţişorului.

O scurtă urare a avut şi vicepremierul Raluca Turcan, postând un clip standard pe Facebook.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, vrea ca primăvara să aducă în ţară „multe zâmbete şi flori”.

Anul trecut, aleşii au vrut ca 1 Martie, ziua Mărțișorului, să devină sărbătoare națională. Nu s-a luat încă o decizie oficială în acest sens. Legea a fost respinsă de Senat și e blocată acum în Camera Deputaților.