Val de tragedii pe litoral. Trei oameni și-au pierdut viața în apele Mării Negre

Desi nu a fost arborat steagul rosu, ci cel cgalben, careea ce inseamna ca accesul in apa este permis doar persoanelor experimentate. 

Pe plaja Modern din Constanta a avut loc primul deces. Este vorba despre barbatul in varsta de 60 de ani. Initial medicii au reusit sa il stabilizeze insa dupa ce a fost urcat in ambulanta a intrat in stop cardio-respirator si in ciuda efortului personalului medical, in cele din urma s-a constatat decesul. 

Duminica, un tanar de 19 ani, din Giurgiu, a disparut in valuri. A intrat in apa alaturi de iubita sa, insa doar ea s-a intors din apa.  Dupa ore bune de cautari, trupul tanarului a fost scos la mal. In ciuda manevrelor inteprinse de medici, acestia nu l-au mai putut salva.

Printre cele trei victime se află și Mario, băiatul de 12 ani dispărut joi în Marea Neagră, în dreptul stațiunii Mamaia. Acesta a fost găsit decedat duminică, după mai multe zile de căutări. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost scos la mal de salvamari si de scafandrii din cadrul ISU Dobrogea, fiind ulterior identificat de părinții săi.

Un prieten care a intrat odată cu el în apă a fost salvat și este în stare critică la spital.