VIDEO | EXPERIMENT inedit. S-a dat drept fiica ei și s-a dus la școală. A fost descoperită abia la al șaptelea curs

Casey Garcia susține că a încercat să facă un „experiment social” şi să demaște problemele de securitate din școală. Aceasta a filmat întreaga experienţă, apoi a postat videoclipul pe YouTube.

Casey Garcia, din statul Texas, SUA, spune că s-a îmbrăcat cu hainele fiicei sale de 13 ani şi a pătruns în unitatea de învăţământ cu scopul de a dovedi vulnerabilităţile sistemului de securitate, pe fondul atentatelor în masă din şcolile americane, potrivit The Sun.

La începutul clipului, femeia pretinde că a avut o scurtă conversaţie chiar și cu directorul şcolii, dar fără a fi filmată. În imagini se poate observa cum aceasta ​​primeşte indicaţii de la profesori fără ca cineva să îşi dea seama cine e de fapt, întrucât purta o glugă pe cap şi o mască de protecţie sanitară.

“Arăt ca un elev de clasa a şaptea?”, a întrebat ea. “Nu? Mişto. Minunat”, a mai spus, printre altele, Casey Garcia.

Mai târziu, ea a susţinut că se află la ora de gimnastică, unde un antrenor a întrebat-o cine este şi a crezut-o când a dat numele fiicei sale. Apoi aceasta poate fi văzută şi fără mască, în timp ce ia prânzul.

Aproape de sfârşitul videoclipului, femeia spune că a fost prinsă şi trimisă la biroul directorului. A fost demascată abia la al şaptelea curs, când un profesor şi-a dat seama că nu e o elevă.

„Pun pariu că orice altcineva poate face asta. De aceea am făcut asta.”