VIDEO Primarul din Sf. Gheorghe cere un nou mandat de pe acoperișul unei clădiri de 10 etaje

 

Luni, edilul a susţinut o conferinţă de presă inedită, pe acoperişul fostului Hotel Bodoc din municipiu, de unde şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la cârma oraşului, şi a vorbit despre realizările din primele trei mandate, dar şi despre planurile Primăriei pentru următorii ani.

El a precizat că nu a ales locaţia întâmplător, amintind că în urmă cu 4 ani, în data de 17 februarie, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au sigilat biroul şi l-au dus la audieri în dosarul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), fiind cercetat atunci pentru atribuirea unor contracte, privind modernizarea unor străzi şi trotuare, realizarea de piste pentru biciclişti şi iluminat public.

VIDEO pe realitateadecovasna.net.

„Am ales această zi, această dată şi această locaţie (17 februarie, acoperişul Hotelului Bodoc – n.r.) pentru această conferinţă de presă pentru că în urmă cu fix 4 ani, în loc să mă trezească alarma ceasului, eu şi familia mea am fost treziţi de jandarmi.  (…) Vreau să vă anunţ astăzi, aici, că în iunie voi candida din nou împreună cu echipa mea la Primăria municipiului Sfântu Gheorghe, şi pot să vă asigur că în următorii 10 ani municipiul Sfântu Gheorghe va avea o dezvoltare şi mai radicală, şi mai pozitivă decât a avut în ultimii 10 ani”, a declarat primarul Antal Árpád.

Dosarul de coruptie al primarului a fost clasat în iulie 2019 de DNA. Antal Arpad a fost acuzat în 2015 de abuz in serviciu, trafic de influență, deturnare de fonduri, cu un prejudiciu de un milion de euro. 

Antal Arpad este la al treilea mandat la conducerea Primăriei din Sfântu Gheorghe. În iunie 2016 a câștigat cu peste 70% din voturi, pe listele UDMR.

Citește continuarea pe realitateadecovasna.net.