VIDEO Rizea aruncă mănușa: Dodon, te aștept când vrei tu, să arăt că nu ești decât un infractor

Cristian Rizea susține că la Chișinău este o atmosferă extrem de tensionată, iar politicienii independenți, neaserviți Moscovei sau cercurilor ologarhice sunt intimidați și blocați să se exprime.

„Este un mare embargou din partea presei locale de la Chișinău privind partidul NOI, privind persoana mea. Nimeni n-a vrut să reflecteze ce am transmis ieri (miercuri), la conferința de presă, atât președintele partidulul, Vladimir Dachi, cât și eu. Cu toate că au fost ziariști la eveniment, în presă nu a apărut nimic.

Din surse, aflu că au apărut diverse zvonuri lansate și de Dodon, și de Plahotniuc către mass-media de aici, pentru a nu permite prezentarea proiectelor noastre, a declarațiilor”, a afirmat Rizea,

Pentru a sparge acest embargou, fostul deputat i-a provocat direct pe cei pe care-i consideră direct responsabili de atacurile la adresa sa, dar și de situația deplorabilă în care se află Republia Moldova.

„Îi provoc public pe acești așa-ziși politicieni -Igor Dodon, Renat Usatîi, Ilan Șor și Vlad Plahotniuc-să intre la orice televiziune pe care ei și-o doresc, de aici, din Republica Moldova, cu orice moderator își doresc pentru a face o dezbatere serioasă în fața cetățenilor moldoveni.

Să vadă toată lumea cine sunt cei care i-au mințit și îi mint de 10 ani, cel puțin și practic au devalizat această țară. Sunt dispus să discutăm cu cărțile pe față, pentru ca alegătorul moldovean să aleagă în cunoștință de cauză. Igor DODON, te aștept când vrei tu, unde vrei tu, pe terenul tău, cu moderatorul tău, totul aranjat cum vrei tu, vin în fața moldovenilor pentru a le demonstra că nu ești decât un infractor, un șef al unei grupări criminale, care a făcut numai rău Moldovei. Același mesaj și pentru Renat Usatîi, cel care vrea să pară bunul samaritean. El este un vechi infractor care are de întors mulți bani Federației Ruse. Usatâi, te aștept și pe tine, unde vrei tu și la Bălți, la tine unde ești primar, la ce post de televiziune vrei tu. Să discutăm cu carțile pe față, nu te mai ascunde, să le arătăm moldovenilor exact cum stau lucrurile.”

Cristian Rizea le-a transmis provocări similiare, dar prin videoconferință, celorlalți adversari ai săi, Ilan Șor și Vlad Plahotniuc, care nu se află pe teritoriul Republicii Moldova, din cauza problemelor penale pe care le au.