Violeta Alexandru, președintele PNL București: Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă. Contează seriozitatea, liberalismul practicat, nu declarat

„Eu nu mi-aș face un proiect politic cu oameni care, de la momentul în care aveau nevoie de sprijin politic și până ieri, fără să li se fi cerut, se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate. Un asemenea proiect nu durează niciodată. Marile idei și programe se pun în practică prin oameni.

Dincolo de wow, contează seriozitatea, liberalismul practicat, nu declarat și tăria de a te uita, în primul rând, la cum poți face bine pentru oameni, punându-te pe tine pe planul doi. Aceste lucruri se văd pentru cine vrea să vadă. Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL, cel care s-a opus (singurul, într-o sală plină de USLiști) împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta și care a suferit politic pentru verticalitatea lui. Cel care a dus PNL la guvernare căci altminteri ne uitam de peste gard și ne gândeam cum ar fi dacă. Este o opțiune asumată, eu făcând parte din generația contracandidatului Cîțu.Știu bine că Ludovic Orban înțelege schimbările din partid și din societate, inclusiv mesajul de îmbinare a experienței cu noi perspective, mesajul de respect pentru cei care au tras pentru partid și pentru România în cele mai grele momente, atunci când partidul decăzuse cu noutatea și prospețimea. Aceste lucruri îl vor duce la victorie în toamnă”, afirmă Violeta Alexandru, într-un mesaj postat, astăzi, pe contul său de Facebook.